Г У Г Л А Ј О Д Т У К А
Google

Sunday, March 2, 2008

Jas Sum od Titov Veles


Постер од “Јас Сум Од Титов Велес“
со Лабина Митевска
(1700х2100 пиксели)

Tuesday, December 18, 2007

Lambe Alabakoski

Ламбе Алабакоски и Катерина Ивановска во позадина
Големина: 1300х1000 пиксели

Monday, December 17, 2007

Верица ПандиловскаSaturday, November 17, 2007

Katerina Ivanovska


Катерина Ивановска

Tuesday, November 6, 2007

Постер од Сенки на Милчо Манчевски

Го скенирав постерот, така да зумирано се забележуваат грешки, ама бидејќи има висока резолуција (2100х3000), не е некој проблем.

Friday, October 26, 2007

Тоше ПроескиЃорѓи Крстевски